Οι Ιάπωνες  το λένε “νάσι”. Εμείς το λέμε… αχλαδόμηλο, γιατί συνδυάζει το σχήμα και την υφή του μήλου  με το μοναδικό άρωμα και τη γεύση του  αχλαδιού!Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό το φρούτο καλλιεργείται με ιδιαίτερη φροντίδα από παραγωγούς του ΑΣΟΠ Επισκοπής Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φρούτο......

Αυτή την εποχή που τα ροδάκινα έχουν την τιμητική τους φτιάξτε την πιο αρωματική σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο! ΥΛΙΚΑ 1½ κιλά ροδάκινα/νεκταρίνια 700 γρ. ζάχαρη 440 γρ. νερό 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Διαλέγετε ώριμα, μεγάλα ροδάκινα, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε κομμάτια. 2.......